Webshop » ESU » 54671 PowerPack Mini LokSound.

54671 PowerPack Mini LokSound.

54671 54671 PowerPack Mini LokSound.




€ 41,95

Beschikbaar

ESU 54671
PowerPack Mini LokSound.

De nieuwe ESU PowerPack Mini kan optioneel worden aangesloten op alle ESU-decoders van de vierde generatie (dwz: LokPilot V4.0, LokPilot micro V4.0, LokSound Fx V4.0, LokSound V4.0, LokSound micro V4.0 of LokSound V4 .0 M4) kan worden aangesloten en voorziet uw locomotief betrouwbaar van energie bij het rijden over onverharde plekken en lange trajecten.
Met behulp van zijn energieopslag (met een capaciteit van 1 farad) worden zowel het geluid als de licht- en motorfuncties gebufferd en zorgen er zo voor dat uw modellen tot wel 3 seconden zonder stroom kunnen blijven draaien, afhankelijk van het stroomverbruik .
De PowerPack Mini heeft een geïntegreerd laadcircuit en wordt aangestuurd door de decoder. Deze kan dus tijdens het programmeren in de locomotief blijven zitten. Daarnaast is de laadstroom begrensd om overbelasting van uw booster te voorkomen als er meerdere modellen in gebruik zijn. De buffertijd kan door middel van een CV aan de decoderzijde begrensd worden, zodat rode seinen ook tot een exacte seinstop leiden.
Hoewel aanzienlijk kleiner dan zijn voorganger, moet bij de installatie rekening worden gehouden met de benodigde ruimte van de PowerPack Mini van ca. 15,7 mm x 9,7 mm x 13 mm. Tussen de decoder en de PowerPack Mini is een 3-polige kabelverbinding nodig. De kabel is al aan de PowerPack Mini gesoldeerd, maar moet je zelf nog aan de decoderzijde solderen.