Webshop » Märklin Spoor 1 » 55602 DRG Elektrische locomotief E60

55602 DRG Elektrische locomotief E60

55602 55602 DRG Elektrische locomotief E60€ 1 600,00

Beschikbaar

Märklin 55602 Spoor1
DRG Elektrische locomotief E60

Geliefde exoot
Een bijzondere vorm, een bijzondere taak: de E 60 - een van de weinige elektrische rangeerlocs uit de Duitse spoorweggeschiedenis. In 1927 in dienst genomen, krijg hij vanwege de verschillende afmetingen van de uitbouwen (lang, kort) al snel de bijnaam "Strijkijzer". Ideaal voor fans van spoor 1, die van rangeer- en stationsactiviteiten houden. Of voor kleine banen. Een echte blikvanger.
Voorbeeld: Serie E 60 van de Deutsche Reichsbahn Gesellschaft (DRG) in afleveringstoestand. Rangeerlocomotief met cabineruiten in de oorspronkelijke uitvoering, zonder rangeerdersbordessen, schaarstroomafnemer type H II S D 2 met twee sleepstukken, 2 frontlampen van universeel type en extra seinlamp boven. Basiskleur grijsblauw.

Highlights
Volledig nieuwe ontwikkeling, vervaardigd uit metaal.
Bij digitaal bedrijf motorisch op en neer beweegbare schaarstroomafnemer.
Nieuw ontwikkelde, op afstand te bedienen Telex-koppeling voor en achter.

Model: Compleet nieuwe constructie, onderstel met hoofdframe en locomotiefopbouw van metaal. Met digitale decoder mfx, geregelde hoogvermogenaandrijving en uitgebreide geluidsfuncties. Geschikt voor wisselstroom, gelijkstroom, Märklin Digital en DCC. Centraal ingebouwde hoogvermogenmotor met aandrijving op alle assen. Bij digitaal gebruik via de motor op en neer beweegbare, voorbeeldgetrouwe schaarstroomafnemer type H II S D 2 met 2 sleepstukken. Wit frontsein met 2 LED-lampen traditioneel in gebruik, digitaal schakelbaar. Extra telkens in de rijrichting bovenste seinlamp schakelbaar. Warmwitte LED-verlichting in de machinistencabine. Deuren van de machinistencabine kunnen open, gedetailleerde imitatie van het interieur, machinistencabine met machinistfiguur. Metalen handgrepen en vele andere gemonteerde details, zoals: borden, ruitenwissers, fluit, klok, enz. Bufferbalken met veerbuffers en gemonteerde remleidingen. Standaard gemonteerde klauwkoppelingen verwisselbaar met 2 meegeleverde schroefkoppelingen. Volledig nieuw ontwikkelde, op afstand te bedienen Telex-koppeling voor en achter. Kleinst berijdbare boogradius 1.020 mm. Lengte over de buffers 35 cm.