Webshop » Noch Spoor HO » 60302 Wrinkle Rocks “Wildspitze”

60302 Wrinkle Rocks “Wildspitze”

60302 60302 Wrinkle Rocks “Wildspitze”




€ 13,99

Beschikbaar

Noch 60302
Wrinkle Rocks “Wildspitze”

»Ben je nog aan het pleisteren of al aan het rimpelen?«
Wrinkle Rocks – HET origineel uit Oostenrijk!
Met Wrinkle Rocks creëer je in een handomdraai superrealistische rotsformaties. De fotorealistische rotsen zijn gedrukt op speciaal papier, dat extreem robuust is en tegelijkertijd gemakkelijk kreukt. Wees niet bang: hoe gekker en feller je rimpelt, hoe fijner de structuren in de rots worden. En het ziet er echt goed uit!
Het inpassen in het landschap is ongelooflijk eenvoudig. De gekreukte rotsplaat kan eenvoudig met NOCH Landscaping Glue (ref. 61133) op het landschap worden bevestigd. Het laken kan eenvoudig over het terrein worden gebogen.
NOCH Wrinkle Rocks zijn ontwikkeld in samenwerking met de Andreas Dietrich Modeling Studio in Oostenrijk. Andreas Dietrich vond een paar jaar geleden de originele Wrinkle Rocks uit en heeft dit geregistreerd als handelsmerk.
Voordelen van de Wrinkle Rocks:
Eenvoudig aan te brengen met een superrealistisch resultaat
Hoogwaardige en UV-bestendige print met matte finish
Stabiel speciaal papier – tijdens het kreukelen breken de randen niet af
Achtergrondinformatie:
Andreas Dietrich Modeling Studio
Andreas Dietrich van de Andreas Dietrich Modeling Studio heeft jarenlang voornamelijk gewerkt aan het creëren van fotorealistische achtergronden voor modelspoorbanen. Onder andere achtergronden voor bekende showlay-outs die zich uitstrekken tot in Italië zijn door hem gemaakt. Hij vond een paar jaar geleden per ongeluk de Wrinkle Rocks uit: een achtergrondafbeelding met