Webshop » Artitec Spoor HO

Artitec

Artitec modellen worden gemaakt met behulp van plastic (hars) gegoten techniek, onder vacuüm omstandigheden. Hierdoor kunnen we onze modellen fijner gedetailleerd weergeven dan het gebruik van andere methoden.
 
De voordelen zijn:
- Fijne details zoals bakstenen, spijker gaten, hout, graan, scharnieren enz. kunnen worden gereproduceerd precies op schaal
- Realistische effecten zoals scheve dakpannen, doorgezakte daken en gebarsten muren kunnen worden bereikt
- Kleine details worden toegevoegd door gebruik geëtst messing-onderdelen
- De ramen zijn gemaakt met behulp van een zeefdruk-techniek, waardoor nog meer details
- Het model bestaat uit minder onderdelen, waardoor u tijd bespaart door niet zelf alle kleine onderdelen te plaatsen, met alle     moeilijkheden die dat met zich mee kan brengen

Een gevolg van deze methode is dat de modellen onbeschilderd zijn. Dit is ongebruikelijk in de modeltrein scenery, maar heel gewoon in andere scenery. Door het volgen van onze deskundige richtlijnen en met een beetje oefening, zult u snel merken dat u meer realistische resultaten kunt bereiken door het zelf schilderen van uw modellen. Dit stelt u ook in staat om uw modellen beter aan elkaar aan te passen.
Artitec, als u op zoek bent naar een authentiek, nauwkeurig en gedetailleerd model om uw scenery levensecht te maken kijk dan niet verder.