Webshop » Busch Spoor HO » 1456 Voertuig hal.

1456 Voertuig hal.

1456 1456 Voertuig hal.




€ 42,79

Beschikbaar

Busch 1456
Voertuig hall.

Bouwpakket voor een moderne voertuighal van echt hout voor drie voertuigen. Grote houten poorten die open kunnen (43 x 43 mm). Getraliede halramen aan de achterkant en een zijkant van het gebouw. Toegangsdeur aan de andere kant van het gebouw. Realistisch golfplaten zadeldak. Filigraan regengoten en regenpijpen van kunststof. Universeel toepasbaar voor wegenonderhoudsdepots, bouwwerven, wegenbouwbedrijven, reparatiewerkplaatsen, brandweer, THW evenals industriële en agrarische bedrijven. Inclusief bouwplaatsflitsplaatje (zonder verlichting) en uitknipborden.
De montage is bijzonder eenvoudig dankzij een stabiele, insteekbare onderconstructie, die is bekleed met kant-en-klaar en gekleurd houtfineer. Bovendien zijn alleen een knutselmes, modelbouwlijm (bijv. Busch 7592 of 7599) en universele lijm (bijv. UHU® Kraft) nodig. Gedetailleerde instructies zijn inbegrepen.
Afmeting: 175 x 100 mm, 76 mm
hoog
Hier worden materialen en materieel opgeslagen die nodig zijn voor wegenonderhoud op niet-stedelijke wegen. De afdeling wegenonderhoud is verantwoordelijk voor het onderhoud van wegen en het beveiligen van verkeersroutes. In Duitsland zijn er ongeveer 580 wegenonderhoudsdepots, die elk ongeveer 275 km wegen beheren. In tegenstelling tot wegenonderhoudsdepots verzorgen bouwwerven binnenstedelijke wegen die behoren tot de respectievelijke gemeenschappen.