Webshop » Märklin Spoor HO » 26616 Treinset "DB stukgoederenverkeer", TpIV.

26616 Treinset "DB stukgoederenverkeer", TpIV.

26616 26616 Treinset "DB stukgoederenverkeer", TpIV.




€ 399,00

Uitverkocht

Märklin 26616
Treinset "DB stukgoederenverkeer", TpIV.

Voorbeeld: Kleine diesellocomotief serie 323 (Köf II). Uitvoering met gesloten machinistencabine. 2 gesloten goederenwagens Gbs 254 met paneelwanden en schoorwerk, 1 vrachtwagen Mercedes-Benz LP 608. Deutsche Bundesbahn (DB). Bedrijfsnummer van de locomotief 323 490-3. Zoals in gebruik rond 1978.

Highlights
Nieuwe telex-koppeling voor en achter afzonderlijk schakelbaar.
Digitale speelwerelddecoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties.
Met vrachtwagen van de firma Schuco en set figuren laadpersoneel van de firma Preiser. Goederenwagon met reparatieplekken.

Model: Kleine diesellocomotief met digitale decoder mfx+ en uitgebreide geluidsfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving. Beide assen aangedreven. Met railhechtmagneten voor betere trekkracht. Met de rijrichting wisselend driepuntsfrontsein en twee rode sluitseinen in conventioneel bedrijf, digitaal schakelbaar. Frontsein aan loczijde 2 en 1 elk afzonderlijk digitaal uitschakelbaar. Dubbele A-verlichtingsfunctie. Verlichting met onderhoudsvrije warmwitte en rode ledlampjes. Met nieuwe telex-koppeling, voor en achter telkens apart schakelbaar. Koppelingswals. Gemonteerde metalen handrails. 2 gesloten goederenwagens met gerepareerde en verontreinigde vlakken. Model van een vrachtwagen Mercedes-Benz LP 608 met vierkante cabine, laadbak en huif van de firma Schuco. 1 set figuren laadpersoneel van de firma Preiser.
Totale lengte over de buffers ca. 40 cm.