Webshop » Trix Spoor HO » 22975 HO, Dieselmotorstel Northlander, digitaal met sound, 1ste clubmodel 2024.

22975 HO, Dieselmotorstel Northlander, digitaal met sound, 1ste clubmodel 2024.

22975 22975 HO, Dieselmotorstel Northlander, digitaal met sound, 1ste clubmodel 2024.

22975 22975 HO, Dieselmotorstel Northlander, digitaal met sound, 1ste clubmodel 2024.



Voorafbestellen (Pre-order)

Trix 22975
HO, Dieselmotorstel Northlander, digitaal met sound, 1ste clubmodel 2024.

Model: 4-delige eenheid. Met digitale decoder mfx en uitgebreide geluids- en lichtfuncties. Geregelde hoogvermogenaandrijving met vliegwiel in het motorvoertuig, centraal ingebouwd. In elk van de twee 3-assige draaistellen worden 2 van de 3 aandrijfwielstellen via cardan aangedreven. tractie banden.
Standaard ingebouwde binnenverlichting in coupé, restauratierijtuig en open wagon. Driepuntsfrontsein en 2 rode sluitseinen die afhankelijk van de rijrichting wisselen, evenals de binnenverlichting werken conventioneel in bedrijf en zijn digitaal schakelbaar. Binnenverlichting in de bagageruimte van het trekkende voertuig afzonderlijk digitaal schakelbaar. Machinekamerverlichting in het motorvoertuig en cabineverlichting in het motorvoertuig en in de bedieningsruimte van het open voertuig zijn elk afzonderlijk digitaal schakelbaar. Classificatielichten aan de kopse kanten van het treinstel zijn digitaal schakelbaar. Verlichting met onderhoudsvrij warmwit en verschillend gekleurde lichtgevende diodes (LED).
Glijgeleide meerpolige stroomvoerende speciale koppeling tussen de treinstellen voor een continue elektrische verbinding van de gehele trein. Maalschakeling met richtingsafhankelijke voeding via het voorste motorvoertuig of voertuig met grote capaciteit met bedieningscompartiment. Veel toegevoegde details. Replica van de Scharfenberg-koppeling aan beide uiteinden (zonder functie).
Minimaal berijdbare straal 437,5 mm. Het rijden op straal 1 is ook mogelijk zonder rekening te houden met het vrije ruimteprofiel. Totale lengte van het treinstel over de koppeling ca. 113 cm.
Voorbeeld: Northlander dieseltreinstel van de Ontario Northland Railway (ONR), Canada (voormalig RAm TEE dieseltreinstel). 4-delige set in hemelsblauw/gele basiskleur. 1 motorwagen, 1 coupérijtuig, 1 restauratierijtuig, 1 open wagen met stuurcompartiment. Diesel treinstel nummer 1981. Bedrijfstoestand in de jaren 80.
Dit model vindt u in wisselstroomuitvoering in het Märklin H0-assortiment onder artikelnummer 39705, exclusief voor Insider-leden.